Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit BTCWiki.nl
Regel 1: Regel 1:
<strong>Dé bitcoin-wiki voor Nederlanders!</strong>
<strong>Dé bitcoin-wiki voor Nederlanders!</strong>


Deze wiki is (voornamelijk) bedoeld voor [[Bitcoin]]. De links zijn uitdrukkelijk geen referral-links, er wordt dus niet aan jou (als bezoeker) verdiend. Het is een objectieve wiki, waar je bijvoorbeeld kan vinden [[Bitcoin_kopen|hoe je bitcoin kan kopen]]. Ook vind je [[Bitcoin_in_de_media|commentaar over stukken in de Nederlandstalige media]].
Deze wiki is (voornamelijk) bedoeld voor [[Bitcoin]] en [[Lightning]]. De links zijn uitdrukkelijk geen referral-links, er wordt dus niet aan jou (als bezoeker) verdiend. Het is een objectieve wiki, waar je bijvoorbeeld kan vinden [[Bitcoin_kopen|hoe je bitcoin kan kopen]]. Ook vind je [[Bitcoin_in_de_media|commentaar over stukken in de Nederlandstalige media]].


== Hoofdonderwerpen ==
== Hoofdonderwerpen ==

Versie van 10 feb 2021 16:17

Dé bitcoin-wiki voor Nederlanders!

Deze wiki is (voornamelijk) bedoeld voor Bitcoin en Lightning. De links zijn uitdrukkelijk geen referral-links, er wordt dus niet aan jou (als bezoeker) verdiend. Het is een objectieve wiki, waar je bijvoorbeeld kan vinden hoe je bitcoin kan kopen. Ook vind je commentaar over stukken in de Nederlandstalige media.

Hoofdonderwerpen

Meedoen met de wiki

Zoek contact met de beheerders, ook om je account te maken zodat je mee kan doen